Self Myofascial Release - Grundkurs av Richard Dellerenti

Vill du få mer grundläggande kunskap om kroppens anatomi, vanligt förekommande smärtproblematik i vårt moderna samhälle och hur du på bästa sätt behandlar detta på egen hand?
Då är detta kursen för dig! Under en hel-dag lär jag dig hur du enkelt behandlar dig själv och dina nära!

2I6A1268.jpg

Self myofascial release är den bästa självbehandlingsmetoden för att enkelt och effektivt åtgärda muskel- och bindvävsrelaterade smärttillstånd på egen hand. Tekniken är ännu inte så etablerad i Sverige, men det är dags att ändra på det nu!
 

Vem som helst kan gå denna kurs, oavsett tidigare erfarenheter och kunskap kring kroppen och behandlingstekniker. I denna kurs kommer du få förståelse för vanligt förekommande muskel/ledsmärtor som ofta uppstår i det moderna samhället och få redskap samt behandlingstekniker för att du enkelt ska kunna göra dig kvitt smärtan, förebygga risken för kommande muskel/ledsmärtor och optimera prestationen i vardagen och träningen för dig och dina nära - på egen hand.
 

Kursen består av en teoretisk del och en praktisk del. Vi går först igenom vanligt förekommande smärtproblem samt roten till dessa. Vi går sedan vidare till behandlingsteknikerna och går igenom dessa, dess syfte och funktion teoretiskt. Efter lunch genomför vi tillsammans övningarna/teknikerna praktiskt.
 

Detta ingår i kursen:

  • Teoretisk & praktisk genomgång

  • Kursmaterial

  • Behandlingstekniker

  • Redskap & produkter till ett värde av 600 kr

  • Frukt och dryck

 

Vi kommer gå igenom följande under kursdagen:

  • Fascia/Bindväv (funktion och uppbyggnad)

  • Muskler (funktion och uppbyggnad)

  • Rörlighet

  • Beskrivning av redskap

  • Självbehandling av vanligt förekommande smärtor såsom;

Höft- och ländryggssmärta, axel- och nacksmärta/stelhet, benhinneinflammation, löparknä, problem med svank, andningsproblematik (som uppstår av stela muskler/leder), dålig hållning, kutrygg, smärta under fötter (plantar fasciit) med flera.

Pris: 2699:- ink. moms. Kursstartserbjudande: 2299:- ink. moms.

Kursavgiften faktureras och ska vara betald senast 1 vecka innan kursstart.

Datum för nästkommande kurs-dag*: -

Plats: Kungsbacka (Adress: Hantverksgatan 5c)

Anmälan görs via mail till adressen:
richard@dellerentisports.com

Vid frågor om kursen eller annat:
Mail: richard@dellerentisports.com

Telefon: 0700 52 51 30

 

*Vi förbehåller oss rätten att ställa in utbildningar vid för få antal bokningar. Du blir då erbjuden pengarna tillbaka eller en plats på ett kommande utbildningsdatum.

2I6A1268.jpg
2I6A1347.jpg
2I6A1431.jpg
2I6A1304.jpg