top of page

DELLERENTI SPORTS

PT ONLINE & MASSAGEBEHANDlINGAR

Training

VI SOM COACHER

Att ha oss som din online coach innebär att du av oss kommer få de verktyg i form av kost, träning och mental hälsa som du behöver för att nå just dina mål.

Som din coach kommer vi göra allt för att se dig lyckas, vilket innebär att vi tillsammans med dig lägger upp en hållbar plan som passar just dig, din vardag, dina förutsättningar och dina önskemål. Vi utformar dina program med hänsyn till bland annat erfarenheter, skador och eventuella kostpreferenser/allergier (ex. gluten, laktos, vegetarian, vegan etc.) - allt för att skapa ett upplägg som passar för just dig.

OM OSS

About
Winnings
IMG_202103111228250.JPG

Elvira Dellerenti

  • Lic. Personlig tränare

  • Cert. Kostrådgivare

  • Utb. Livstilscoach

Richard Dellerenti

  • Cert. Massageterapeut

  • Cert. Friskvårdsmassör

  • Utb.  i behandlingstekniken IASTM

  • Utb. Personlig tränare

  • Livsstilscoach

vi (3).jpg

OM OSS

Elvira Dellerenti

-Jag började tidigt intressera mig för kost, träning och hälsa och hur detta påverkar både vår kropp och vårt välmående. Jag har själv testat de allra flesta välkända typer av "dieter", kosthållningar och träningsvarianter - de flesta utan (hållbara) resultat.
Detta fick mig också tidigt att förstå att det inte finns några "quick fixes" eller något som "funkar för alla", utan att resan kan se väldigt olika ut från person till person.
Vi är alla olika och har därför olika behov när det kommer till kost, träning och hälsa.

Min filosofi bygger på att det inte ska vara tråkigt eller krångligt att jaga sina mål eller skapa en ny livsstil. Vi arbetar med att hitta det som fungerar för dig i just din vardag och ditt livspussel där du ska kunna äta mat som du tycker om och som ger dig den näring och energi du behöver samt hittar en träningsform som du tycker är rolig och utvecklande.

För mig är det otroligt viktigt att du under resans gång ska må bra, både mentalt och fysiskt - och inte minst ha roligt längs vägen!
Kropp och knopp samspelar mer än vad vi kanske tror och därför arbetar jag även mycket med mental utveckling, mental hälsa och mindset. Jag vill att du ska bli ditt starkaste jag - inifrån och ut.

 

Tillsammans skapar vi en hållbar livsstil. Jag vill att du efter avslutad coaching ska känna att du fått de verktyg du behövt för att utan problem kunna fortsätta med dina nya kost- och träningsrutiner på egen hand.

Richard Dellerenti

-2013 började jag att arbeta som online coach med målet att hjälpa människor att förverkliga sina kost- och träningsrelaterade mål och drömmar. Med åren märkte jag att flertalet klienter blev begränsade i sin utveckling på grund av skador och bristfällig återhämtning. Ur dessa hinder föddes ett stort intresse för att vidareutveckla mina kunskaper kring kroppens anatomi, biomekanik och fysiologi för att på så sätt kunna hjälpa mina klienter att uppnå sin fulla potential.

2020 utbildade jag mig därför till massageterapeut och jag förstod direkt att det var precis det här jag skulle göra. Med de tidigare årens erfarenhet från coachingen och den nyutvecklade kunskapen inom manuell terapi har jag nu en bred arsenal av verktyg för att kunna hjälpa människor att vara mer funktionella och välpresterade så väl på arbetet, som i vardagen i helhet och inte enbart inom kost och träning som det tidigare varit. 

Jag är även utbildad och specialiserad inom IASTM, bindvävsbehandling, som gör att jag kan tackla en bredare mängd besvär än vad enbart en massageterapeut med traditionella behandlingstekniker kan.

Jag har en målsättning om att göra världen smärtfri, en behandling i taget. Därav nöjer jag mig inte utan söker alltid mer utveckling för att kunna ge dig som kund exakt den behandling som just du behöver.

"

TACK Elvira för världens bästa coachning, att du ser det bra hos alla och jobbar utifrån dem förutsättningarna! Kunde inte valt en bättre coach och du är verkligen fantastisk. Och tusen tack för din hjälp att ha fått mig att komma tillbaka till rutiner. Kramar!

Alice

Du är förbannat duktig på det du gör, både kunskapsmässigt samt bemötandet med atleterna.
Vill egentligen bara säga stort tack för allt du lärt mig och för självförtroendet all detta har medfört för mig. Samarbetet oss mellan har varit det mest givande och motiverande hittills sett till min träning och dylikt.
Allt gott!

Albin

Stort tack för den här tiden tillsammans med dig! Du har fått mig att tänka helt annorlunda,  du har förändrat mitt liv till något helt fantastiskt!! Idag finns inget överätande, det finns ingen överträning typ som kompensation för det jag har ätit, det finns inte negativa och ångestladdade tankar utan idag är allt fridfullt och idylliskt. Dessa 8 veckor har varit underbara och jag är dig evigt tacksam för all den hjälp du gett mig!

Anna

All cred till dig! Så jäkla bra upplägg och har älskat maten, aldrig känt som jag går på svält diet eller dylikt utan bra underskott med styrketräning - det är bra grejer!! TUSEN TACK för dessa veckor!
Vi hörs & syns!! Kram

Johanna

TACK. Jag har fått ut precis det jag önskade och mer därtill sen jag fick din hjälp. Har verkligen kommit in i bra vanor igen och känner och ser hur jag utvecklas. Jag är verkligen så sjukt glad och tacksam för all din hjälp. Du är proffsig, trevlig och man märker hur mycket du älskar ditt jobb och att du genuint bryr dig om dina klienter. Är sjukt tacksam, du är BÄST!!! ️️ Nu ska jag fortsätta hålla en bra balans i livet 

Daniela

The Studio
bottom of page